iRIP.

Lite sent sådär, och jag har aldrig blivit apple frälst, hade en iPod, men den tappade jag bort och saknar den inte så mycket, den var så jobbig att få in musik in och itunes vill fortfarande uppdatera sig hela tiden på min dator, men fin var den. Och vågen som kommer efter alla Jobs grejer är bra altså. Möss, även om dom till windows är bättre, datorannimerad film, även om blue sky och dreemworks är bättre... Nej, nu skulle han hyllas, han har jort bra grejer. Och som discovery chanel sa, iThank you.

Jag har bakat cupcakes.

Såg en bild på en coockie monster cupcake så då ville jag baka en sån och en sumobrottare, och sen gjorde jag röda också med lakrtispipor, för mor kom hem med ett packet lakritspipor.

Party-Pata och Sophie. Sida 10


Party-Pata och Sophie. Sida 9


Party-Pata och Sophie. Sida 8


Party-Pata och Sophie. Sida 7


Party-Pata och Sophie. Sida 6


Party-Pata och Sophie. Sida 5



Party-Pata och Sophie. Sida 4


Party-Pata och Sophie. Sida 3


Party-Pata och Sophie. Sida 2


Party-Pata och Sophie. Sida 1

Förord:

Jag ber om ursäkt för den här berättelsen på så många sätt, Sophies gubbes utseende, förlåt, handlingen, förlåt men skyll på Tova hon började prata om det i närheten av mig, och förlåt helt enkelt. Säg till om ni vill att jag ska ta bort den. Och så kanske jag ska säga att detta inte är baserat på verkligheten utan snarare en framtid som Tova skulle önska. Och till sist förlåt Tova för att jag skyller på dig.



Jag tappade bort min penna.


RSS 2.0